Ecalculator - Calculatoare online

Calculator necesar calorii si timp slabire

 

Calculeaza necesarul de calorii si timpul de slabire

Sex

Varsta (ani)

Inaltime (cm)

Greutate (kg)

Nivel activitate

 
Completati toate campurile de mai sus.
Pentru a slabi kg in de zile trebuie sa consumati in medie, in fiecare zi, cu calorii mai putin decat acum.
 

Dupa completarea tuturor campurilor de mai sus se calculeaza automat intervalul dumneavoastra de greutate ideala si in functie de nivelul de activitate fizica numarul zilnic de calorii de care aveti nevoie.

Daca greutatea dumneavoastra este mai mare decat limita superioara a intervalului de greutate ideala atunci calculatorul va indica numarul de kilograme pe care trebuie sa le slabiti si numarul de zile necesar pentru a slabi tinand cont de un consum caloric mai mic cu 500 de calorii/zi fata de necesarul dumneavoastra zilnic actual. Deasemenea se calculeaza si numarul de calorii necesar zilnic in conditii noului regim.

Toate calculele (numarul de kilograme pe care vreti sa le slabiti, numarul de zile sau numarul de calorii) pot fi ajustate oricand dupa nevoile dumneavoastra, astfel:

Daca modificati numarul de kilograme pe care vreti sa le slabiti atunci numarul de zile va fi pastrat constant si va fi ajustat numarul de calorii.

Daca modificati numarul de zile atunci calculul va fi refacut modificand numarul de calorii.

Daca modificati numarul de calorii atunci calculul va fi refacut modificand numarul de zile.

Folositi acest calculator doar pentru a va face o idee despre necesarul de calorii si timpul de slabire, pentru rezultate mai precise nu ezitati sa consultati si un nutritionist sau un medic.

Informatiile introduse in aceasta pagina pentru a calcula necesarul de calorii si timpul de slabire nu sunt transmise sau salvate pe serverele noastre. Toate calculele sunt efectuate local de catre browserul folosit si nu sunt salvate.

   share on facebook   share on whatsapp   share on twitter
© 2023 eCalculator.ro Contact / Trimite-ne un mesaj Termeni si conditii

Trimite-ne un mesajMesaj trimis din pagina: Calculator consum calorii si timp slabire.
Va multumim!