Ecalculator - Calculatoare online

Calculator greutate ideala

 

Calculeaza greutatea ideala

Inaltime (cm)

Greutate (kg)

Introduceti inaltimea (in cm) si greutatea (in kg).

Calculele pentru intervalul de greutate ideala sunt efectuate pe baza recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Dupa introducerea inaltimii si a greutatii verificati unde va plasati pe bara colorata, astfel:

Daca sunteti in prima zona (galben deschis) inseamna ca greutatea dumneavoastra se afla in afara intervalului de greutate ideala si ar fi recomandat sa mai luati in greutate. Calculatorul de mai sus va arata si diferenta de greutate necesara pana la greutatea ideala.

Daca sunteti in zona verde inseamna ca greutatea dumneavoastra se afla deja in intervalului de greutate ideala.

Daca sunteti in zona portocalie inseamna ca greutatea dumneavoastra se afla in afara intervalului de greutate ideala si ar fi recomandat sa mai pierdeti in greutate. Calculatorul de mai sus va arata si diferenta de greutate necesara pentru a atinge greutatea ideala. Plasarea in aceasta zona inseamna un risc crescut de a dezvolta anumite boli precum diabetul si boli cardiovasculare.

Daca sunteti in zona rosie inseamna ca greutatea dumneavoastra se afla cu mult in afara intervalului de greutate ideala si ar fi recomandat sa pierdeti in greutate. Deasemenea mai sus este calculata si diferenta de greutate necesara pentru a ajunge la greutatea ideala. Plasarea in aceasta zona inseamna un risc foarte mare de a dezvolta anumite boli precum diabetul si alte boli cardiovasculare. Nu ezitati sa consultati un medic sau un nutritionist pentru a va ajuta sa ajungeti cat mai aproape de intervalul de greutate ideala.

Informatiile introduse in aceasta pagina pentru calculul greutatii ideale nu sunt transmise sau salvate pe serverele noastre. Toate calculele sunt efectuate local de catre browserul folosit si nu sunt salvate.

   share on facebook   share on whatsapp   share on twitter
© 2023 eCalculator.ro Contact / Trimite-ne un mesaj Termeni si conditii

Trimite-ne un mesajMesaj trimis din pagina: Calculator greutate ideala.
Va multumim!