Ecalculator - Calculatoare online

Calculator necesar calorii

 

Calculeaza necesarul zilnic de calorii

Sex

Varsta (ani)

Inaltime (cm)

Greutate (kg)

Completati toate campurile de mai sus.
Nivel de activitate Necesar de calorii
Sedentar.
Activitate fizica aproape deloc.
 
Usor activ.
Exercitii fizice 1-3 ori pe saptamana.
 
Moderat activ.
Exercitii fizice de 3-5 ori pe saptamana.
 
Activ.
Exercitii fizice intense zilnic
 
Foarte activ.
Exercitii fizice intense de doua ori pe zi.
 

Calculele pentru de mai sus pentru necesarul caloric sunt efectuate pe baza recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Dupa completarea tuturor campurilor de mai sus puteti regasi in tabel numarul de calorii necesar pentru a va pastra greutatea constanta.

Numarul de calorii necesar difera in functie de nivelul de activitate. Astfel, cu cat nivelul de activitate este mai intens consumul de calorii creste si implicit aveti nevoie sa consumati mai multe calorii pentru a va pastra aceeasi greutate.

Este important ca informatiile introduse sa fie exacte, intrucat exista o mare diferenta intre necesarul caloric al unei femei si al unui barbat, deasemenea varsta, inaltimea si greutatea au o importanta semnificativa.

Informatiile introduse de dumneavoastra in aceasta pagina pentru calculul necesarului caloric nu sunt transmise sau salvate pe serverele noastre. Toate calculele sunt efectuate local de catre browserul folosit si nu sunt salvate.

Rezultatele calculelor din aceasta pagina au doar o valoare orientativa si nu trebuiesc interpretate sau folosite ca rezultate exacte. De exemplu fiecare persoana poate avea o intelegere diferita a ceea ce inseamna exercitii fizice, de aceea rezultatele trebuie vazute ca aproximari si nu ca rezultate precise.

   share on facebook   share on whatsapp   share on twitter
© 2022 eCalculator.ro Contact / Trimite-ne un mesaj Termeni si conditii

Trimite-ne un mesajMesaj trimis din pagina: Calculator necesarul zilnic de calorii.
Va multumim!