Ecalculator - Calculatoare online

Calculator putere motor

 

Calculeaza puterea motorului in functie de timpul necesar pentru a parcurge 0-400m

Greutatea totala (kg):
Timp pentru 0-400m (s):

Putere (CP)

 

Putere (KW)

 

Calculatorul de mai sus reprezinta o alternativa la testul dyno pentru a afla puterea motorului.

Introduceti greutatea totala a masinii (inclusiv sofer, combustibil, alte accesorii) si timpul necesar pentru a parcurge primii 400m cu plecare de pe loc.

Este foarte important sa masurati cat mai exact timpul in care este parcursa distanta de 400 de metri cu plecare de pe loc, eventual sa cereti ajutorul unui pasager. Deasemenea asigurati-va ca distanta este chiar de 400 de metri, pentru asta ati putea folosi de exemplu Google Maps pentru a va delimita punctul de pornire si de sosire. Nu in ultimul rand greutatea masinii este foarte important sa fie cat mai precis masurata sau calculata tinand cont de greutatea soferului si a pasagerilor, cantitatea de combustibil, alte accesorii montate etc...

Cu cat datele introduse sunt mai precise cu atat rezultatul este mai precis. De exemplu in cazul in care introduceti o greutate cu 100 de kg mai mare decat cea reala pentru un autovehicul de 1500kg care parcurge 0-400m in 16 secunde puterea calculata poate si cu 10 CP mai mare decat cea reala.

Va recomandam pentru o mai buna precizie sa faceti o medie intre rezultatele calculatorului de mai sus si rezultatele calculatorului de putere motor (viteza maxima 0-400m) pe care-l puteti gasi deasemenea in sectiunea AUTO.

   share on facebook   share on whatsapp   share on twitter
© 2023 eCalculator.ro Contact / Trimite-ne un mesaj Termeni si conditii

Trimite-ne un mesajMesaj trimis din pagina: Calculator putere motor (timp).
Va multumim!