Ecalculator - Calculatoare online

Calculator suprafete si volum camera

 

Calculator suprafete si volum camera

Camera 1sterge

Lungime

Latime

Inaltime

Zecimale

Suprafete si volum

Cam

Pereti laterali (m2)

Tavan, Podea (m2)

Perimetru (m)

Volum (m3)

Cam.1        
Total        

Dimensiuni camere

Camera

Lungime

Latime

Inaltime

Cam.1      

Calculatorul pentru suprafete si volum camera(e) permite calcularea individual pentru fiecare camera a suprafetelor peretilor laterali, a suprafetei tavanului si a podelei precum si perimetrul si volum camerei.

Acesta poate fi util in momentul in care dorim de exemplu sa facem diferite modificari sau imbunatatiri intr-o locuinta. De exemplu ne propunem sa renovam o locuinta si trebuie sa stim care sunt cantitatile de materiale pe care avem nevoie sa le cumparam. Dupa ce introducem lungimile, latimile si inaltimele pentru fiecare camera in parte, vom avea la dispozitie un tabel (care poate fi usor printat) cu toate calculele gata efectuate.
Astfel daca avem nevoie sa montam parchet putem regasi in tabel suprafata de podea pentru care trebuie sa cumparam parchet si accesorii.
Daca dorim sa zugravim putem folosi suprafata totala a peretilor laterali plus suprafata totala a tavanului astfel in functie de gradul de acoperire a vopselei lavabile putem usor sa calculam cantitatea pe care trebuie sa o cumparam.
Daca vrem de exemplu sa montam un sistem de incalzire si/sau racire, putem folosi volumul de aer (m3) calculat pentru a alege corect dimensiunea dispozitivului de incalzire sau racire

Pentru proiectele dumneavoastra puteti folosi si celalte calcutoare din categoria "Casa": cost montaj parchet, mocheta, cost placare gresie-faianta, cost reparatii si zugravit...

   share on facebook   share on whatsapp   share on twitter
© 2023 eCalculator.ro Contact / Trimite-ne un mesaj Termeni si conditii

Trimite-ne un mesajMesaj trimis din pagina: Calculator suprafete si volum camera.
Va multumim!